Om Os

Foreningen

Foreningen er medlem af DGI Skydning og foreningens medlemmer deltager aktivt i organisations aktiviteter og deltager i stævner hos andre foreninger i DGI Storstrømmen.

Vi er ca. 100 medlemmer der skyder med luftriffel og salonriffel samt luftpistol og salonpistol.

Alder

Der er ingen alderskrav, blot man som børneskytte er stor nok til at kunne holde ved riflen. Det kræver en vis fysisk størrelse at skyde med pistol, men vores dygtige instruktører kan sagtens afgøre om det er forsvarligt at lade det enkelte barn prøve pistolskydning.

Familie

Skydning er en rigtig god familieidræt. Træning foregår på samme dag og tidspunkt for alle, gammel som ung.

Når vi tager til stævner hos andre foreninger i DGI Storstrømmen eller til Danmarksmesterskaberne i Vingstedcentret ved Vejle tager vi også afsted sammen og får nogle hyggelige timer, fuld af skydning og hygge.

Instruktører

Der er altid dygtige instruktører til stede på banen, klar til at hjælpe nye skytter og med gode råd til erfarne skytter.

Sikkerhed

Vi vægter sikkerhed meget højt, så en del af det at lære at skyde også er oplæring i, hvordan man omgås våben på en sikker og forsvarlig måde.

Udstyr

Det er ikke nødvendigt at anskaffe sig en masse udstyr for at starte til skydning. Vi har våben, skydejakker, høreværn osv.